Trainer

Mijn naam is Sietse Keun.

Ik ben  63 jaar en  trainer bij loopgroep de Mastbosrunners, een loopgroep die ik zelf heb opgericht toen ik mijn diploma “Trainer loopgroepen” bij de KNAU behaalde. Ik heb altijd met veel plezier zelf hardgelopen, blessures en tegenslagen meegemaakt. Na de geboorte van mijn tweeling (ik heb samen met mijn vrouw 3 kinderen) is het trainen in vergetelheid geraakt. Toen ik dit weer wou oppakken heb ik gezocht naar informatie hierover, zodoende kwam ik in aanraking met de trainers opleiding van KNAU.

Binnen het trainerschap spreekt mij de techniek het meest aan. Techniek is in mijn ogen bepalend of iemand het hardlopen vol gaat houden. Een matige techniek betekend een grotere gevoeligheid voor blessures. Techniek training is dan ook een belangrijk onderdeel van de trainingen die door mij worden verzorgd.

Naast techniek is het periodiseren ook belangrijk. Dit is het verdelen van alle trainingen over periodes, waarbij elke periode specifieke aspecten van het hardlopen wordt getraind. De trainingen die ik geef liggen altijd in relatie met de vorige training(en) en de training die gaat komen.

Wil je meer weten over mij of over het trainen bij de Mastbosrunners, neem dan telefonisch contact met mij op of vul het contact formulier in.

Opleiding: 
2002Trainer loopgroepen (KNAU)
Bijscholingen
2019Wetenschap en innovatie voor de sportcoach.
Met belangrijkste onderwerp;
Beschikbare effectieve maatregelen tot reductie van sport blessures
2018Trainingsleer Gevorderden (Henk Kraaijenhof)
2018Trainingsleer Basis (Henk Kraaijenhof)
2017ASK: Omgaan met sportongevallen en blessures incl. EHBO en AED
2015Analyse van de loopstijl en de OPTIMALE LOOPTECHNIEK van de atleet - ISA bewegingsanalyse
2011Meerdaagse Mila
2010Observeren is meer dan kijken
2009Trainingsschema's maken
2008Scholingsdag voor Praktijkbegeleiders
2007Sporten en depressiviteit
2007Looptrainersdag
2006Stretchen anno 2006
2006Trainingsleer